Floreal : l'hebdomadaire illustré du Monde du Travail - Paul-Boncour, J.; Castaing, M (Paris: Aristide Quillet; Editions Floréal)
"Archief Gaston CrommenWijziging ondertitel: 4 maart 1922: L'Actualité illustreé: le Travail-les Sciences-les Lettres-les Arts - édition hebdomadaire Eerste nr.: 3 jan 1920 Hoofdredactie: Paul-Boncour / F. Corcos, M. Castaing (Secrétaires de la rédaction) Redactie: J. Dedet, A. Roubakine, E. Hins, A. Mathiez, F. Crucy, Sévérine, A. Pierre Beheer/Administratie: Jean-Lorris (Secrétaire-général) / boulevard Saint- Germain 278, Paris-7e (administration)Periodiciteit: wekelijks. Vanaf maart 1922 verschijnen twee edities van Floreal: een édition mensuelle en een édition hebdomadaire"