Informations conseils d'entreprises (Bruxelles: FGTB)
"Zie ook: Ondernemingsraad Nieuws ; Voortgezet als: Conseil d'entreprise Periodiciteit: maandelijks Verantwoordelijke uitgevers: A. Genot, Hoogstraat 42, Brussel / (maa 1961) Louis Major Drukker: Het Licht, Gent"