pk002124: Spaanse Burgeroorlog - C.N.T.-F.A.I
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een vrouw een een kind die afscheid nemen van een soldaat, voor zijn vertrek naar het front, tijdens de Spaanse Burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"