fo009572: Congres van de Bond Moyson
"Zwart-witfoto van een federaal congres van de Bond Moyson op 20 november 1955. Zicht op de tafel met sprekers met o.a. Marcel De Loose. Op de achtergrond een bord met opschrift: De 71.704 mutualisten aangesloten bij de federatie Bond Moyson wensen minister L.E. Troclet ge(luk?) en verzekeren hem hun volledige steun. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"