fo016569: Instituut Emile Vandervelde
"Zwart-witfoto van een een groep (vakbond?) voor de gebouwen van het Institut Emile Vandervelde in Brussel. Groepsfoto met o.a. rechts Louis Major. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"