La couronne d'ombre : pièce antihistorique en trois actes et onze tableaux - Usigli, Rodolfo (Bruxelles: A l'enseigne du chat qui pêche, 1948)
"par Rodolfo Usigli Bibliotheek Camille Huysmans1 exemplaar gedrukt voor Camille Huysmans1 exemplaar met opdrachtVoorstellingen grepen plaats in november 1948 door het Théâtre National de Belgique"