fo001365: Samenwerkende Maatschappij Het Licht - Hespel, Roger
"Zwart-witfoto van een drukker bij het controleren van het drukwerk langsheen de drukpers in de drukkerij SM Het Licht. Gent, Sint-Pietersnieuwstraat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"