af006873: Zelfbeheer. Waarover hebben we het eigenlijk? - Drukkerskollektief De Wrikker; Elcker-Ik; Wereldscholen (WS); Vorming tot Bevrijding; Internationaal Ontmoetingscentrum (IOC); Werkgroep Bijzondere Jeugdzorg (1981)
"Affiche uitgegeven in 1981 door Elcker-Ik, Wereldscholen, Vorming tot Bevrijding, Internationaal Ontmoetingscentrum en Werkgroep Bijzondere Jeugdzorg voor een studiedag over zelfbeheer in Antwerpen. Afbeelding: foto van een man in overall zonder hoofd, handen en voeten zittend op een barkruk. Tekst: zelfbeheer. waarover hebben we het eigenlijk? STUDIEDAG OVER ZELFBEHEER ufsia rodestraat, antwerpen 28 november 1981 (9.30u.). ORGANISATIE: ELCKER-IK FEDERATIE, WERELDSCHOLEN, VORMING TOT BEVRIJDING, INTERNATIONAAL ONTMOETINGSCENTRUM, WERKGROEP BIJZONDERE JEUGDZORG. DRUKKERSKOLLEKTIEF DE WRIKKER VZW PRINSSTRAAT 20 2000 ANTWERPEN 031.33 73 54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"