fo027112: NCOS Project 2446- Steun aan de boerenbeweging op Mindanao, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2446; Zwart-witfoto, van de 2e regionale raadsvergadering van KMP-Mindanao 7-9 oktober 1994. Na de overwinningen in het beach seminar huis Talomo, Davao City. NCOS Project 2446- Steun aan de boerenbeweging op Mindanao, Filipijnen,1990-1998. Een realisatie van KMP-Mindanao. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Steun aan de boerenbeweging op Mindanao; Series: Projectnummer: 2446; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN; Projectnaam: Steun aan de boerenbeweging op Mindanao; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"