af003142: Pop for Vietnam - Humanitaire Werkgroep X; Brain Trust Music; Milio (1972)
"Affiche uitgegeven in 1972 door de Humanitaire Werkgroep X en Brain Trust Music voor solidariteit met de Vietnamezen. Afbeelding: tekening van een vijfpuntige ster. Tekst: POP FOR VIETNAM. ZAT. 29 APRIL 1972 - 18 u. HANDELSBEURS ingang Meir Antwerpen. CHICKEN SHACK. IRISH COFFEE. PAUL'S COLLECTION. LAGGER BLUES MACHINE. FETISJ. ORANGE. KREMLIN. INKOM: 80 F - voorverkoop en TTT-leden: 50 F. Organisatie: De Humanitaire Werkgroep X en Brain Trust Music. Lokatie: FONOPLATEN DMS VAN ERTBORNSTRAAT 7, ANTWERPEN - 31.23.10 Grote keuze in kleinkunst, pop, soul and under-ground. VERANTW. UITG. MILIO, JUSTITIESTR. 4/6D, ANTWERPEN. DESIGN MVA ZAP. VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"