af002183: Tirez-lui l'oreille - PS; Gailliez, Roger (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Parti Socialiste (PS) tegen de regering-Martens VI. Afbeelding: spotprent van Wilfried Martens met door beide oren een band waarop trillingen. Tekst: Tirez-lui l'oreille! PS Parti Socialiste. Verantwoordelijke uitgever: Gaillez R., boulevard de l'Empereur 13, 1000 Bruxelles. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"