pk001722: Clairs vallons - VOG
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een leslokaal met leerlingen in Zonnige Heuvels, geneeskundig centrum Arthur Jauniaux, in Ottignies-Bruyères. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"