vl001431: Soc. Veloclub Vooruit Tielt, 1930
"Rode zijden banier van onregelmatige vorm met stoklinten en goudkleurige franje. Op de vlag staat in spiegelbeeld de schuin geplaatste geborduurde tekst: 'Soc. Velo-Club Vooruit Thielt 1930' en de deels geïncrusteerde, geborduurde afbeelding van een gevleugeld wiel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"