af005429: Meeting Vietnam. Mevr. Nguyen Thi Binh - Denaeyer, Roland; Nationaal Vietnamkomitee; Godin, Jean
"Affiche van Roland Denaeyer uitgegeven in 1971 door het Nationaal Vietnamkomitee voor solidariteit met Vietnam. Tekst: Meeting Vietnam. Mevr Nguyen Thi Binh. Minister van Buitenlandse Zaken van de Voorlopige Revolutionnaire Regering van Zuid-Vietnam. Hoofd van de delegatie van de V.R.R. op de Conferentie van Parijs. Madeleinezaal Duquesnoystr. Brussel. Vrijdag 29 Januari 71 20 uur. Nationaal Vietnamkomitee. Éditeur auteur resp.: Jean Godin, 14 av. Beau Vallon, Waterloo. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"