aft003719: Latijns-Amerika in concert - Kopie Kopij; SAGO; Declercq, Katlijn
"Affiche uitgegeven in (1985) door de Studie- en Aktiegroep voor Ontwikkelingssamenwerking (SAGO) voor een Latijns-Amerikaans concert. Tekst: LATIJNS-AMERIKA IN CONCERT. STADSFEESTZAAL MEIR 78 ANTWERPEN 20 APRIL 19u. AMPARO OCHOA Y GRUPO, ADRIAN GOIZUETTA Y GRUPO EXPERIMENTAL, LUIS ENRIQUE MEJIA GODOY, SALSAFUIF MET LAHERENCIA TROPICAL 22.00 U. Voorverkoop Antwerpen: Oxfam-WW St. Jacobsmarkt 82 03/231.74.89, Sago Steenbokstraat 32 03/230.96.97; Brussel: Oxfam-WW Rijkeklarenstraat 12 02/511.75.29; Brugge: Oxfam-WW Geldmuntstraat 8 050/33.11.68; Gent: Oxfam-WW Lammerstraat 16 091/23.46.02; Leuven: Oxfam-WW Tiensestraat 140 016/23.74.67. Een SAGO-produktie. Alle informatie 03/230.96.97. VERANTWOORDELIJKE UITGEVER: KATELIJNE DECLERCQ STEENBOKSTRAAT 32 A’PEN. DRUK: KOPIE KOPIJ 03/216 31 35. VRIJ VAN ZEGEL. DE GROENE WATERMAN WOLSTRAAT 7 ANTWERPEN."