Onderzoek naar materiële hulpverlening in het kader van de uitvoering van het SIF-akkoord voor de periode januari-juli 1998 - Hermans, Linda (Antwerpen: de Loodsen, 1998)
"de Loodsen, Trefpunt Solidariteitsportaal Antwerpen ; Platform Noodhulp onder Protest ; Linda Hermans"