Trip naar Polen maakt diepe indruk op delegatie Het Roze Huis - ARK : een verhaal vol ontzetting, hoop en historische symboliek - Vandersmissen, Jan (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Jan Vandersmissen Fonds Suzan Daniel (FSD)"