af014734: Uw kandidaat Roger Brugmans - Imbruco; BSP (1971)
"Affiche uitgegeven in 1971 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de wetgevende verkiezingen. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Roger Brugmans. Tekst: Uw kandidaat ROGER BRUGMANS. STEM SOCIALIST 8. VRIJ VAN ZEGEL — Kiezing van 7-11-71 — IMBRUCO - Brussel."