pk003262: Brandpunt23, De politie uw vriend - Brandpunt 23
"Foto's uit het jaarboek 'Beelden in contrast' van fotogroep Brandpunt 23 vzw. Zwart-witfoto van Raymond Clement. Foto van een politieagente met een baby op de schoot. Naast haar zit een een glimlachende man. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"