Linkse liedjes [Bladmuziek] : deel 1 (Oostende: Kultuuropbouw)
"Deze brochure bevat volgende liederen :De InternationaleL'InternationaleThe InternationalLa InternacionalDie InternationaleSocialistenmarsSolidariteitEenheidsfrontliedLinks, twee drieHet kanailjeZij die niet slapenDe rode vlagDe vijanden van 't blad 'Vooruit'De wapens neer!De moorsoldaten (versie van Rum)ABVV-marsOproepVrouwen...Abortus (LOV)De vrouw is nietsRebelse meidHet lied van MarianneJeugdKameraadsschapsliedRode ValkenmarsWij in blauwe kielDe jonge gardeVooruit hij volkerenLied der bannelingenOp 't KazernepleinDe mannen van de machtOh dierbaar BelgïeEnkele refreintejsDe onkreukbarenBots - de lange wegDe zeven dagenCensuurLe drapeau rougeViva la quince brigadeWe want nationalisationRed flagRed Flag once a yearVenceremosWij zullen overwinnenCancion del poder popularunidad popularBandiera rossa"