pk000467: Adolf - der Ubermensch schluckt Gold und redet blech - Heartfield, John
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend Adolf Hitler met a.h.w. een röntgenfoto van zijn borstkas. Zijn slokdarm zit vol geldstukken en in plaats van zijn hart is er het hakenkruis. Reproductie van de cover van Arbeiter-Illustrierten Zeitung nr 29, juli 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"