fo020515: Krijgsgevangenkamp Soltau
"Zwart-witfoto van Edy Vleminckse (acteur Deleval) tijdens zijn krijgsgevangenschap in het kamp van Soltau gedurende de Eerste Wereldoorlog. De postkaart is gericht aan zijn vriend Henri Mathieu met de melding dat hij blij is dat Henri levend en gezond is, 24 mei 1916. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"