Politiek en filosofie - Boehm, Rudolf; Coolsaet, Willy; Frederix, Lode (Gent: Genootschap voor Fenomenologie en Kritiek, 1988)
"Redaktie: R. Boehm, W. Coolsaet, L. Frederix... et al. Speciaal nummer ; bijdragen werden voorgedragen op het colloquium Politiek en Filosofie op 16 januari 1988 te Gent."