fo019435: Kris Merckx, Leuven Vlaams
"Zwart-witfoto van v.l.n.r.: Annemie Mels, Kris Merckx, ?, rector KUL Piet(er) De Somer, cardioloog prof. Joossens, pneumoloog prof. Gijselen en vice rector monseigneur Guido Maertens tijdens een optreden van Golden Gate Quartet. Leuven december 1967. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"