fo016290: Broodvoerders van het Kooperatief Verbond Antwerpen
"Zwart-witfoto van de broodvoerders van de coöperatie met hun kar en paard in Antwerpen, klaar voor de optocht. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"