te004015: Een paar pastoors-anekdoten - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/10/26))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een pastoor die wordt tegengehouden door een agent. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 26 oktober 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"