Huurovereenkomsten : verslag aan den Koning en koninklijk besluit van 31 october 1934 = Baux à loyer : rapport au Roi et arrêté royal du 31 octobre 1934 (Brussel: Drukkerij Moniteur Belge, 1934)
"Overdruk uit het Belgisch Staatsblad van 2-3 november 1934"