af008596: Palestina. De medische toestand onder de bezetting - MLB; AIB (1989)
"Affiche uitgegeven in 1989 door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) en de Anti-Imperialistische Bond (AIB) voor solidariteit met de bevolking van Palestina. Afbeelding: foto van twee personen die mekaar omarmen, foto van drie vrouwen en foto van een vrouwenhoofd met kaffiya om. Tekst: PALESTINA. De medische toestand onder de bezetting. Geert Van Moorten nam als dokter deel aan een medische onderzoekskommissie (sic!) die de toestand in de door Israël bezette gebieden onderzocht. Hij verbleef van 15 tot 22 januari in dit gebied, bezocht de hospitalen, de vluchtelingenkampen, de psychiatrische instellingen, de eerstelijnsgezondheidscentra... Organisatie: MLB en AIB (Werkgroep Derde Wereld) in samenwerking met IMAST. Zie ook: af008597 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"