fo007779: Nieuwe vlag TACB
"Zwart-witfoto van een nieuwe vlag van de TACB (Textielarbeiderscentrale van België). Opschrift op vlag: Textielbond Gent, T.A.C.B., 1857-1944, eendracht maakt macht. Opschrift achteraan: Nieuw vaandel Textielbond Gent. Links. Oud Vaandel 1857 van de Broederlijke wevers. Rechts. Oud Vaandel 1857 van de Spinders van Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"