af016492: De kruidenapotheek door Annick De Waele - VELT-Hamme; 't Fortuintje
"Collection: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); Affiche uitgegeven in 2002 door de Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze (VELT) Hamme - 't Fortuintje voor een cursus over kruiden door Annick De Waele. Afbeelding: vijzel. Tekst: VELT Vereniging voor Ecologische Leef- en Teeltwijze vzw. V.z.w. 't Fortuintje Velt Hamme. De kruidenapotheek. Hoe stel je een huisapotheek samen met bekende en minder bekende kruiden? Door Annick De Waele. Vrijdag 21 juni 2002 om 19u.30 in Ontmoetingscentrum 't Fortuintje Kapellestraat 66 te Hamme. Deelname is gratis. Verantw. uitg.: v.z.w. 't Fortuintje - Damstraat 104 9220 Hamme. Vrij van zegel art. 198/7. Series: Archief van Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt); FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"