af002300: Edi Van Puyvelde - SP; Van Puyvelde, Edi (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Sint-Niklaas) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Edi Van Puyvelde. Tekst: Edi van Puyvelde SP Lijsttrekker Provincie."