fo003200: Viering 35 jaar Bond Moyson Menen (1938)
"Zwart-witfoto van kinderen met draagborden in de stoet ter gelegenheid van de viering 35 jaar Bond Moyson Menen, 1938. Opschrift: poly-kliniek, preventoria sanatoria, dienst voor ouderdomspensioen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"