pk002400: Hospitaal van het Rood Kruis, Institut de Kerchove, Gent - De Graeve
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de tuin van het hospitaal van het Rood Kruis, Institut de Kerchove, Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"