te005335: Kindertekening Spaanse Burgeroorlog - Hidalgo, Emilia
"Ingekleurde potloodtekening van een bombardement vanuit de lucht, gemaakt door een kind tijdens de Spaanse Burgeroorlog (1936-1939). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"