pr000320: 1000 heuvels - Nsengiyuma, François
"Prent in monochroom voorstellend een kindertekening gemaakt voor de campagne Duizend Heuvels, voor de heropbouw van Ruanda. Tekst : de opbrengst van deze poster gaat o.a. naar het weeshuis van Ndera nabij Kigali, waar François Nsengiyuma, 7 jaar, deze tekening maakte. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"