vl000488: Libre Pensée Vrijegedachte Liberté Vérité
"Vlag van Libre Pensée Vrijegedachte Liberté Vérité van Huyssinghen, 1929. Van broekhoek naar vluchttop, een diagonale blauwe strook, met in het midden het symbool van de vrijmetselaars. In de broektop de naam van de organisatie en in de vluchthoek de plaatsnaam en een jaartal. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"