pr000853: TACB, Een zwangere draadmaakster in de kaardwolspinnerij (Soc.textielarbeiderscentrale van België : de toestand der zwangere werksters in de textielnijverheid, 1925)
"Prent in zwart-wit voorstellend een zwangere draadmaakster in de kaardwolspinnerij. Verschenen in Soc. textielarbeiderscentrale van België : de toestand der zwangere werksters in de textielnijverheid / Textielarbeiderscentrale van België (TACB). - Gent : TACB, 1925. - 80 p. : ill. - (Brochuur ; 1925 vol. 33) FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"