fo022410: De Rode Mijnwerker (1960)
"Zwart-witfoto genomen tijdens een vergadering van De Rode Mijnwerker gewest Kortrijk met vlnr. Nathalis De Bock, Jules De Coninck, Constant Verhellen, Michel Vandenberghe, Lucien Vanwingene, Parmentier Gilbert, Marcel Masure, 1960. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"