hs000580: Expiations, 1933 - Masereel, Frans
"Collection: Expiations, 1933; Houtsnede van Frans Masereel met de afbeelding van een stad bij nacht waar één figuur op straat loopt. In het blok rechtsonder staat het monogram 'FM' en het jaartal '1933', in potlood linksonder de vermelding 'H.C.' (Hors Commerce), rechtsonder gesigneerd 'FM'. Uit een reeks van twaalf houtsneden getiteld 'Expiations', uitgegeven in 1933 door Pierre Vorms te Parijs. Series: Expiations, 1933; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"