te004131: Herinneringen aan Eduard Anseele - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1938/03/13))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend Edward Anseele die een man vastneemt aan zijn schouder. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 13 maart 1938. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"