Op voor de 6 maanden = De Strijd voor de 6 maanden = De Redding (Menen: Drukkerij A. Bosteels-De Bal)
"uitgegeven door de Arr. Federaties van Kortrijk, Roeselaere-Thielt en Yper en de Fed. van Vakbonden van Z. en M. W.-Vl. : propagandablad uitgegeven door de Socialistische Federatie van het Arrondissement Kortrijk"