Vrouwen met Hiv of Aids: een onderzoek naar aard en omvang van psychosociale problematiek - te Vaarwerk, Mieke; Gaal, Erna (Utrecht: NcGv, 1995)
"Mieke te Vaarwerk; Erna Gaal Fonds Suzan Daniel (FSD)"