fi000784: SOM - Joegoslavië onze jongens - SOM; Smets, Mia; Van de Winckel, Jacky; Verstraete, Mario; Panier, Koen
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 9 november 1992. Studioprogramma ingeleid door een reportage over de opbouw van vluchtelingenkampen in voormalig Joegoslavië door de Belgische genie-troepen (operatie winterlodge) en over de blauwhelmen in Baranja (BELBAT). Studiogasten zijn Erik Derycke (staatssecretaris van Ontwikkelingssamenwerking) en Marc Van der Stock (Rode Kruis)."