af005045: Hand in Hand voor verdraagzaamheid - VVL BBDO; Drukkerskollektief De Wrikker; Hand in Hand (1993)
"Affiche van VVL BBDO uitgegeven in 1993 door Hand in Hand voor een festival voor verdraagzaamheid in Gent. Afbeelding: zwart-witfoto van een blanke en een zwarte hand die op een trom slaan. Tekst: HAND IN HAND VOOR VERDRAAGZAAMHEID het festival. ZONDAG 9 MEI, FLANDERS EXPO GENT, VANAF 14U. VVL/BBDO. Drukkerskollektief De Wrikker: 03/218.56.74. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"