Vlaandren dierbaar land ! [Bladmuziek] - Broeckx, Jan; Liekens, Frans (Antwerpen: Prop G., 1949)
"Gedicht van Frans Liekens ; Muziek van Jan Broeckx Partituur voor : zang en pianoDen Vlaamschen strijder Pol De Mont"