fi000763: SOM - Hongarije & DDR - SOM; Verstraete, Mario; de Meyer, Mary-Ann; Panier, Koen; Galle, Carla
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 20 april 1990. Studiogesprek, terugblik op de verkiezingen in de DDR en Hongarije met beeldfragmenten uit beide landen. Studiogasten zijn Louis Tobback, Willy Claes en Karel Van Miert. Ook de Koude Oorlog en de Navo komen aan bod."