262.202: Dossier betreffende de studiedag "Lokale agenda 21. Nieuwe voorstellen voor een duurzaam lokaal beleid", georganiseerd te Brussel op 7 juni 2000 - Steunpunt Lokale Agenda 21 (SLA21)
"Collection: Vlaams Overleg Duurzame Ontwikkeling (VODO); Series: 262.2.2.2: Conferenties en studiedagen; Level of description: File"