fo023359: Temse, Boelwerf - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van enkele arbeiders/werknemers die de ingang van de kantoorgebouwen van de Boelwerf in Temse blokkeren. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"