te001798: De hand reiken - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie verschenen bij een artikel in de Wereld Morgen van 9 februari 1976, 19 december 1983. Artikel heeft als titel; Opper Volta. De tekening bestaat uit twee delen. Op het eerste deel zie je een zwarte hand die een blanke hand schud. Op de tweede tekening zie je hetzelfde, maar de blanke hand is bevestigd aan een stokje. Het stokje wordt vooruit gestoken door een blank hand. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"