fo025494: OK Trans - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto, van een fotocollage. De bovenste foto toont een groepje chauffeurs die samen met vakbondsafgevaardigden aan een tafel zitten. De middenste foto toont de Turkse chauffeurs tijdens een demonstratie, op het spandoek in hun handen staat geschreven; 40 Turken bedrogen bestolen door OK Trans. De onderste foto toont twee chauffeurs met een spandoek in de hand met daarop de tekst; Wie beschermt de dieven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"